INSCHRIJVING BATTLE OF THE BANDS 2024!

INSCHRIJFFORMULIER BATTLE OF THE BANDS

  • Vul hier de naam in van de contactpersoon
  • Vul hier de naam van de band in
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    Upload hier een foto van de band
  • Max. bestandsgrootte: 2 MB.

Voor wie
Dit is een wedstrijd voor bands met musici tussen de 13-19 jaar, afkomstig van middelbare scholen uit Leidschendam-Voorburg. De repertoirekeuze is geheel vrij. Eigen werk en covers, het mag allemaal, zolang het maar met hart en ziel gespeeld wordt. Dit is een pure bandcontest en geen wedstrijd tussen scholen onderling. Bands mogen dan ook bestaan uit leerlingen van verschillende scholen en opleidingen.

Datum
Vrijdag 12 april 2024.

Locatie
Theater Ludens in Voorburg.
Dé culturele hotspot van Leidschendam-Voorburg! Meer dan 150 voorstellingen op gebied van cabaret, toneel, jeugdvoorstellingen, concerten en films. Daarnaast organiseert het theater tal van activiteiten en evenementen samen met haar culturele en maatschappelijke partners waaronder bv. het maandelijkse Popcafé.

Doel
Bevorderen van de bandjescultuur en popscene onder de jeugd en jong volwassenen in Leidschendam-Voorburg / Leidschenveen / Ypenburg. Er loopt meer dan genoeg individueel talent rond maar het formeren of durven gaan spelen in een bandje komt er meestal niet van.

Prijzen

  • TBA

Inschrijven/selectie
Je kunt jouw band ook inschrijven via de muziekdocent van jouw school of via een mail naar info@muziekschoolvoorburg.nl
Er is maar plek voor 8 bands, dus stuur een korte bio en een filmpje of een YouTube link van een filmpje. Wij zullen hieruit een selectie maken! 

De uiterste inschrijfdatum is 30 maart 2024