Lesaanbod

 • Drumles

  Iedereen met liefde voor het drummen en een beetje doorzettingsvermogen kan les nemen. Beginners, gevorderden, hobbyisten en professionals. Kinderen en volwassenen.

 • Gitaarles

  Wat zou popmuziek zijn zonder gitaar! Je kunt er gevoelige solostukken , vette powerchords, razendsnelle metalsolo’s, groovy blueslicks, een mooie tokkelbegeleiding of een simpele maar doeltreffende slagpartij op spelen.

 • Basgitaarles

  Elke band heeft een echte bassist nodig. Samen met de drummer zorg jij voor het fundament van de muziek. En omdat de basgitaar een ritme en een melodisch/harmonisch instrument is, zorgt de bassist voor de verbinding tussen het ritme van de drums en de melodie/harmonie van de gitaar, de keyboards en de zang.

 • Piano/Keyboardles

  De piano is misschien wel het meest veelzijdige instrument dat er is. Het bijzondere van de piano is dat je álle tonen zó voor je hebt liggen! Op een piano of keyboard kun je melodieën, akkoorden én baspartijen spelen. Met wat oefening kan je dat zelfs allemaal tegelijk doen.

 • Percussieles

  Percussie vind je niet alleen in zogenaamde wereldmuziek, ook in de popmuziek tref je het steeds meer aan. Conga’s, djembés en de cajon, maar ook shakers en de tamboerijn kom je overal tegen.

 • Bandcoaching

  Als je een instrument bespeelt, komt er vroeg of laat een dag dat je wil samenspelen met andere muzikanten. Drumschool Voorburg biedt jou die mogelijkheid door bands te formeren uit muzikanten die zich opgeven voor bandcoaching. Bij het samenstellen van deze bands wordt gekeken naar muzikale smaak, niveau en leeftijd.

 • Zangles

  Ook deze lessen zijn voor studenten van alle niveaus en leeftijden, je kunt individueel les volgen maar ook samen of in een groepje. In de lessen werk je vanzelfsprekend aan je zangtechniek maar bv. ook aan podiumpresentatie, tekstbeleving en microfoontechniek. Uiteraard zing je in de les je eigen favoriete songs en kun je zelf kiezen ... Meer lezen

 • DJ/Producerlessen

  Vind jij de muziek die DJ’s uit brengen ook zo tof? Dan is deze les echt iets voor jou. Of je nou beginner bent of al wat ervaring hebt, deze lessen brengen je verder!

 • Theorieles

  In de ‘gewone’ drum, gitaar en pianolessen wordt aan de hand van de te spelen stukken al het nodige verteld over de theorie achter de muziek. Één en ander is uiteraard ook afhankelijk van de interesse en de beleving van de leerling. Onze muziekthorielessen zijn dan ook in de eerste plaats gericht op leerlingen die zich ... Meer lezen

 • Voorbereiding Toelatingsexamen HBO/MBO muziekopleiding.

  Voor wie Voor leerlingen die toelating willen gaan doen voor een MBO – of HBO-opleiding ontwikkelen wij een traject op maat. In een informatief gesprek met leerling/ouders zullen we ingaan op de inhoud van de diverse opleidingen en wat er van je verwacht wordt tijdens een toelatingsexamen. Als je besluit om er voor te gaan dan ... Meer lezen